Loading...
Bioeel - o companie responsabilă

Implicarea noastră

Sâmbătă, 20 mai 2023, a avut loc în Târgu Mureș Conferința cu participare internațională ”Rolul hipoterapiei în abordarea multidisciplinară a copiilor și tinerilor cu dizabilități”. Suntem bucuroși că putem susține astfel de evenimente.


Echipa Bioeel a participat în 10 mai 2023 la evenimentul de cariere pentru studenți „Față în Față cu Angajatorii”, a cărui gazdă a fost Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie G.E.Palade din Tg. Mureș. Interacțiunea cu studenții și cadrele didactice universitare contribuie la familiarizarea acestora cu specificul activității noastre cât și cu cerințele actuale din domeniu. Suntem bucuroși că putem participa la astfel de evenimente. Încurajăm curiozitatea și învățarea continuă pentru că noi credem că în viață, în orice situație, schimbarea adevărată vine prin educație.


În data de 22 Aprilie 2023, Echipa Bioeel a participat la curățarea râului Mureș. Evenimentul a fost organizat de Radio Târgu Mureș. Susținem valorile și importanța educației în protejarea mediului înconjurător.


În data de 3 martie 2023 a avut loc la Bioeel, sediul din Targu Mureș, o vizită a 30 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș. Ei au participat la un tur în cadrul producției de cosmetice și medicamente, laboratorul fizico-chimic. Acest lucru a avut loc cu ocazia programului național ”Școala Altfel”. Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm!


În data de 2 martie 2023 a avut loc la Bioeel, sediul din Targu Mureș, o vizită a 23 de studenți din cadrul Facultății de Farmacie a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș. Aceștia au participat la un tur în cadrul producției de cosmetice al Bioeel. Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm.


Felicitări Cristian Iorga pentru activitatea artistică aferentă stagiunii 2021-2022 din cadrul Teatrul Naţional Târgu Mureş - Compania Liviu Rebreanu!


În cadrul celei de-a 30-a ediții a ALTER-NATIVE FILM FESTIVAL, Bioeel a acordat Premiul „Ervin Schnedarek” pentru cel mai bun film regional: „How my girlfriend ignited on our third date”.


Bioeel de 9 ani este susținător al Asociația Solidaris Egyesület. În 22 august 2022 am vizitat tabăra de copii organizată în Bedeni, Mureș. A fost o plăcere să ne bucurăm de libertatea oferită de natură.


În cadrul BIKEATHON .ms, la Checkpointul Bioeel, participanții au primit vitamine cadou. Promovăm un stil de viață sănătos și mersul cu bicicleta. Suntem bucuroși că putem contribui la astfel de evenimente.


Elevii din clasele V-VIII care au obținut cel mai mare punctaj la concursul de matematică Matlap au primit din partea companiei Bioeel câte o tabletă iPad. Felicitări tuturor și ne bucurăm că putem promova educația!


Suntem bucuroși că putem contribui la evenimentele organizate în comunitatea din Târgu Mureș. În perioada 5-6 noiembrie 2022, a avut loc Festivalul Internațional pentru copii Creactivity Event Solutions: 2 zile de aventură în lumea muzicii.


Suntem onorați să susținem festivaluri muzicale ca Tiberius String Quartet, care aduc un val de cultură prin muzica lor în Târgu Mureș.